TAKE ME WITH YOU

HYDRATE

Gi liv til tørt og skadet hår med Hydrate.Me. Produktene inneholder Shea Butter, Kakadu plomme og orkidé som gir vektløs fukt til tørt hår og gjør det mykere. Når du kjøper Hydrate.Me-Wash & Rinse får du med en Kevin.Murphy vannflaske på kjøpet.

Pris: 699,- (ord. 887,-)

KEVIN ON THE GO

ANGELS

Vi opptatt av både  hår og miljø, og spanderer denne økologiske bambuskoppen når du kjøper to valgfrie produkter fra vår Angels serie.

Koppen er biologisk nedbrytbar og passer dine kalde og varme drikker. Tenk på håret & miljøet! (verdi 199,-)

COOL.ANGEL er vår balanserte blanding av gråtoner som fremhever skiferfarger,  kule askeskygger og fjerner uønskede røde og oransje fargetoner fra håret. Perfekt for  blondt, gråblondt, askeblondt og brunt, så vel som naturlig eller grått hår og gir hårfargen det lille ekstra. 

AUTUMN.ANGEL tilfører en ekstra glans og aprikosfarget nyanse til håret. Passer perfekt for naturlig blondt hår,rose gold, hår med toner av aprikos eller til alle hårfarger med røde eller oransje nyanser. AUTUMN.ANGEL gir en rosa ferskenfarget tone til alle naturlige eller fargede nyanser.

SUGARED.ANGEL er vår  kremaktige beige som demper uønsket gult skjær i blondt og stripet hår. Den fremhever farger som naturlig, vanilje, beige og toffee i alle hårfarger mellom sandblondt til kjeksbrunt. Bruk den i stedet for en balsam, la det virke i 3-5 min og dine uønskede varme toner vil forsvinne.

CRYSTAL.ANGEL er perfekt for alle som ønsker å gi håtet ekstra glans og mykhet.
CRYSTAL.ANGEL  er designet til å glans allerede mens du dusjer.   Bruk den i stedet for en balsam, la det virke i 3-5 min. og  voilà! Du har hår som glitrer!

Pris Angels: 369,- pr stykk.

TRAVEL GROOMING

NIGHT.RIDER

Night.Rider er en sterk, røff og matt paste som gir tekstur til korte frisyrer. Hjelper med å holde fuktigheten i håret og får det til å se sunt og glansfullt ut. Kjøp en valgfri voks fra Kevin.Murphy og få med Night.Rider 30g på kjøpet! (ord. pris 199,-)

Pris på valgfri stor voks: 389,- og få med en Night.Rider 30g på kjøpet.

LOVE AFFAIR

BODY.MASS

Din daglige leave-in kur som bygger opp, forsterker, og styrker håret fra røtter til tupper. BODY.MASS er den perfekte base til å skape sterkere og fyldigere hår.

BODY.MASS er basert på hudpleieteknologi og motvirker hårets aldringstegn, samtidig som den styrker, tilfører fuktighet, og gjør håret mykt og smidig. En perfekt vinner for tynt, fint, nordisk hår.

Pris: 329,- (ord. pris 439,-)

CUT IT

-20% på alle klippe behandlinger i uke 11. 9 - 14 mars.

Book time til klipp i uke 11 og få -20% på klippen.

Pris klipp: 496,- (ord. pris 620,-)

Pris stuss: 416,- (ord. pris 520,-)

HAIRTALK INTRO TILBUD I HELE MARS

Bestill en gratis konsultasjons time i mars og få -20% ved påsetting av extensions.

Det er et lager med farger og lengder i salongen, så det vil være mulighet for å få satt i hår med en gang om det er tilgjengelig i rett farge å lengde.

©2020 by Lumière Frisør Stavanger.